Αύριο ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς με τη φωταγώγηση του δέντρου

Λίγη ώρα πριν το ημερολόγιο δείξει 8 Δεκέμβρη, δημοσιοποιήθηκε το Δελτίο Τύπου του Δήμου για την έναρξη του εορταστικού μήνα στην πόλη της Καστοριάς.
8με8 και φέτος ο τίτλος, με τα διακριτικά βγαλμένα από το συρτάρι του 2019 και γενικές προσεγγίσεις που διεγείρουν τη φαντασία.

Παρατηρήσαμε ότι έχει γίνει και η προσθήκη στο site του Δήμου- χωρίς ακόμα ανάρτηση- αλλά όπως διευκρινίζει το Δ.Τ. το πρόγραμμα φέτος θα περιλαμβάνει πλήθος δράσεων και εκπομπών, θα οριστικοποιείται και θα ανακοινώνεται κάθε εβδομάδα, αναλόγως των κυβερνητικών αποφάσεων και των περιοριστικών μέτρων που θα είναι σε ισχύ.
Λιμνοπολιτεία φέτος δε θα δούμε (όπως τονίζεται) ανακοίνωση για την οποία δεν πέσαμε από τα σύννεφα αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση σε όλη τη χώρα. (ας θυμηθούμε ότι μετρά μήνες η ακύρωση ακόμα και του  Μύλου των Ξωτικών  στα Τρίκαλα)
Αύριο λοιπόν, 8 Δεκέμβρη, ξεκινούν οι εκδηλώσεις καθώς θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης.
Δεν γίνεται σαφές στο ΔΤ ποιο δέντρο θα ανάψει, αλλά υποθέτουμε ότι θα είναι εκείνο της Ομόνοιας, καθως είναι το μοναδικό που έχει στηθεί(update: συμπεριλήφθηκαν φωτογραφίες από το δέντρο της Ομόνοιας, άρα είναι βέβαιο).
Σε αναμονή λοιπόν πιο κατατοπιστικών ανακοινώσεων για το πρόγραμμα των φετινών ιδιαίτερων γιορτώνπου κάθε Καστοριανή οικογένεια έχει ανάγκη να χαμογελασει λίγο παραπάνω, συγκριτικά με άλλες χρονιές.

Το Δελτίο Τύπου του Δήμου:
Ξεκινά η Εορταστική Περίοδος “8με8” του Δήμου Καστοριάς
με τη διαδικτυακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Ο Δήμος Καστοριάς, ένα χρόνο πριν, σχεδιάζοντας ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα εκδηλώσεων έδινε το σύνθημα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου με δεκάδες εκδηλώσεις που είχαν τεράστια απήχηση και συμμετοχή.
Φέτος οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές, γεγονός που αναγκάζει και το Δήμο Καστοριάς να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, με πρώτο μέλημα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Για το λόγο αυτό, το πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει πλήθος δράσεων και εκπομπών, θα οριστικοποιείται και θα ανακοινώνεται κάθε εβδομάδα, αναλόγως των κυβερνητικών αποφάσεων και των περιοριστικών μέτρων που θα είναι σε ισχύ.
Υπενθυμίζεται ότι η “Μαγική Λιμνοπολιτεία” δε θα λειτουργήσεις αυτή τη χρονιά, ενώ σημειώνεται ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς έχουν φροντίσει για το γιορτινό διάκοσμο, με στόχο να δοθεί μία αίσθηση χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας, κάτι που όλοι μας έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο.
Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, ώρα 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και χωρίς την παρουσία κανενός, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Καστοριά, γεγονός που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της φετινής Εορταστική Περίοδος 8με8 (8 Δεκεμβρίου με 8 Ιανουαρίου).

Η μετάδοση θα γίνει από το κανάλι YouTube του Δήμου Καστοριάς: https://www.youtube.com/channel/UC9i2n9vTGhe2yU6cQTFSfCg

τη σελίδα fb:

https://www.facebook.com/dimoskastorias/

και την ιστοσελίδα του Δήμου: http://www.kastoria.gov.gr/

στην ειδική κατηγορία “8με8”, απ’ όπου θα παρουσιάζονται όλες οι ανακοινώσεις, οι πληροφορίες και το οπτικοακουστικό υλικό της εορταστικής περιόδου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *