Απίστευτη Επιχείρηση «Rent a…mom»

Έχετε μητέρα; Μήπως μένει μακριά; Ή μήπως δεν έχετε και πολύ καλές σχέσεις και την αποφεύγετε; Εάν έχετε 40 δολάρια αυτή η «έλλειψη» μπορεί να καλυφθεί «ενοικιάζοντας» μέσω της ιστοσελίδας Need a Mom.

H 63χρονη Nina Keneally και μητέρα δύο νέων ανδρών, ηλικίας 30 και 37 ετών, ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη μια κερδοφόρα επιχείρηση και προσφέρει έναντι αντιτίμου τις υπηρεσίες της σε νέους και νέες που δεν για οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν κοντά τους τη μητέρα τους. Και είναι διαθέσιμη για να σου φτιάξει μια…μαμαδίστικη σούπα μέχρι να δει μια ταινία μαζί σου ή να μιλήσετε για όσα σε απασχολούν.

Η ιδέα για την παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας, της ήρθε όταν μετακόμισε στη διάσημη γειτονιά των hipsters, το Μπούσγουικ του Μπρούκλιν και παρατήρησε πως πολλοί νέοι ζητούσαν να τους συμβουλέψει για διάφορα θέματα.

Όπως είπε στον Adam Gabbatt του Guardian, «όταν μετακόμισα εδώ, συνάντησε αρκετούς τέτοιους νέους» και όπως τονίζει ένοιωθαν και εξέφραζαν την ανάγκη να μιλήσουν για τις σχέσεις τους, την καριέρα τους, τον εναλλακτικό τρόπο ζωής τους, με έναν τρόπο που δύσκολα θα μπορούσαν να απευθυνθούν στους γονείς τους.

Έτσι γεννήθηκε η υπηρεσία Need a Mom. . Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες επικοινωνούν με την Keneally μέσω της ιστοσελίδας και αρχικά συνομιλούν μέσω email πριν αποφασίσουν να συναντηθούν και να ξεκινήσουν να αναπτύσσουν μια σχέση που προσομοιάζει σε αυτή μητέρας-παιδιού.

Ο Gabbat, την εμπιστεύτηκε και εκείνη του έκανε τοστ και τσάι και άρχισαν να συζητούν για μια σειρά από θέματα που αντιμετώπιζε. Κυρίως για ένα πρόβλημα που είχε με τα δόντια του, τις ζεστές κάλτσες που ήθελε να αγοράσει αλλά και την αγάπη και τη ζωή.

Όπως διαπίστωσε η Κeneally ήταν ιδιαίτερα «χρήσιμη». Σε όλα τα ζητήματα. Εξάλλου εκτός από μητέρα και η ίδια έχει εμπειρία ως σύμβουλος εξαρτημένων ατόμων.

Σήμερα έχει κάποιους σταθερούς πελάτες και δέχεται παράλληλα αρκετούς νέους. Μάλιστα ένας εξ αυτών είναι 58 ετών ενώ ένας άλλος ήθελε να την πάρει μαζί του και να κάνουν ένα ταξίδι στην Ευρώπη για να δεθούν ακόμη πιο πολύ. Ωστόσο η Keneally αρνήθηκε.

thehuffingtonpost.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *