Απάντηση της κ. Αντωνίου στην κ. Τελιγιορίδου – Όταν η αυταπάτη γίνεται «καλάμι»

Η κ. Μαρία Αντωνίου απαντά στην κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου σχετικά με τη δήλωση της κ. Τελιγιορίδου.

Η απάντηση της κ. Αντωνίου έχει ως εξής:

 

Αφού ξεπέρασε τις αυταπάτες της η κ. Τελιγιορίδου, έβγαλε από μέσα της τον Τσοχατζόπουλο (με τον οποίο άλλωστε συμμετείχε στις ίδιες βουλευτικές λίστες του ΠΑΣΟΚ, πριν δηλώσει ΣΥΡΙΖΑ) για το ποιος έχει δικαίωμα να μιλάει και τι θα λέει. Και μάλιστα λέγοντας για μία ακόμη φορά ψέματα, όπως άλλωστε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι δεν αναφέρθηκα ποτέ στην αποστολή της Βουλής των Ελλήνων, στην οποία ασφαλώς συμμετέχουν όποιοι Βουλευτές ορίζονται. Εγκάλεσα την ίδια για την απαξία της να ασχοληθεί με τα «ταπεινά» θέματα της Καστοριάς, την οποία άλλωστε εκπροσωπεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Την Καστοριά, στην οποία έταζε 13η σύνταξη, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, αφορολόγητο στις 12.000€, αύξηση μισθών και συντάξεων και άλλα πολλά και τώρα το έριξε …στην άτιμη την αυταπάτη και στους «κόφτες».

Σε ότι αφορά τις εξυπνάδες περί μη συμμετοχής μου σε αποστολές της Βουλής, θέλω απλά να σημειώσω ότι στην συνείδηση των συμπολιτών σου σε καταξιώνει η συνέπεια στις ιδέες σου και η ψήφος τους. Και στα δύο η κ. Τελιγιορίδου πέρασε και δεν ακούμπησε ακόμα…

Υ.Γ.: Η πολιτική μου ηθική και τα προβλήματα των συμπολιτών μου και του τόπου μας, προφανώς και δεν μου επιτρέπουν να ξανασχοληθώ με το «καλάμι» της κ. Τελιγιορίδου.

Μαρία Αντωνίου

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *