Αναβάλλεται η σημερινή ποδηλατάδα λόγω καιρικών συνθηκών

Αναβάλλεται για σήμερα η εκδήλωση ποδηλασίας. Κρατάμε τη διάθεσή μας για να χαρούμε τη βόλτα, τη φύση και τις ομορφιές του τόπου μας.

Ο καιρός πάντα είναι ένας αστάθμητος παράγοντας. Οι σημερινές καιρικές συνθήκες, αλλά και η πρόβλεψη για το υπόλοιπο της ημέρας, δεν επιτρέπουν δυστυχώς την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ποδηλασίας που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα, όπου αναμένονται και καταιγίδες.
Όπως είχε τονιστεί στην πρώτη ανακοίνωση, στόχος των διοργανωτών είναι όχι μόνο η ενθάρρυνση της χρήσης ποδηλάτου και η παρουσίαση των ηλεκτρικών ποδηλάτων, αλλά παράλληλα, η ανάδειξη του πανέμορφου φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής για την ενίσχυση προβολής του τόπου μας. Γεγονός το οποίο θα επιτυγχάνονταν με την προετοιμασία που είχε γίνει για κινηματογράφηση της εκδήλωσης, που προϋποθέτει καλές καιρικές συνθήκες.
Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι, μικροί και μεγάλοι, να κρατήσουν τη διάθεσή τους και να συμμετέχουμε όλοι μαζί σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί άμεσα, για να χαρούμε τη βόλτα, τη φύση και τις ομορφιές του τόπου μας.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *