Αναβάλλεται η Έκθεση Γούνας Καστοριάς – Μέχρι τέλος Μαρτίου οι νέες ημερομηνίες

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, διοργανωτής της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, αντιμετωπίζει υπεύθυνα την κρίση του Covid-19.
Σύμφωνα με τις γενικές οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ελληνικής Κυβέρνησης, από την πρώτη στιγμή ο Σύνδεσμός μας έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Το προσωπικό μας εργάζεται εξ αποστάσεως και συνεχίζει να είναι στη διάθεση των εκθετών και πελατών της Γούνας για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους τηλεφωνικά και μέσω διαδικτύου.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στους αριθμούς τηλεφώνου του Συνδέσμου (+ 302467022353 και + 302467026116), στο info@akf.gr και μέσω των social media της Έκθεσης Γούνας (Facebook @kastoriafurfair, Instagram @kastoriafurfair_official, Twitter @kastoriafurfair, LinkedIn @KASTORIA Διεθνής Έκθεση Γούνας) , σχετικά με οποιαδήποτε ερωτήματα.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Καστοριάς απολυμάνθηκε και είναι έτοιμο για χρήση μόλις το επιτρέψουν οι περιστάσεις.

Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις σε καθημερινή βάση, προκειμένου να αποφασίσουμε ποιες ημερομηνίες θα αναβληθεί η 45 η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς.

Με την προστασία της υγείας όλων ως το μέγιστο μέλημά μας, ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς σκοπεύει να ανακοινώσει τις νέες ημερομηνίες της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς μέχρι το τέλος Μαρτίου.

fouit.gr

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *