«Άλλος Άνθρωπος»: Του έστειλαν δημοτική αστυνομία για να ελέγξει αν έχει άδεια να μαγειρεύει

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε σήμερα μέσα από το λογαριασμό του στο facebook ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολυχρονόπουλος καταγγέλλει ότι σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, γείτονες του έστειλαν τη δημοτική αστυνομία για να ελέγξει αν έχει…άδεια για να μαγειρεύει.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που το 2011 ξεκίνησε την πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης και μέσω της «κοινωνικής κουζίνας» μαγειρεύει φαγητό σε δημόσιους χώρους, εξυπηρετώντας καθημερινά τις ανάγκες 3.000 Αθηναίων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Πολυχρονόπουλου:

«Πριν απο 3 λεπτά ήρθε ενας υπάλληλος της Δημ. αστυνομίας του Δ. Αθηναίων για καταγγελία που έγινε από «μερικούς» γείτονες για ρύπανση και βρώμικα στη Μ Αλεξάνδρου 109 στον Κεραμεικό.

Όλα καλά, ο ανθρωπος μου είπε ότι είναι όλα πεντακάθαρα και ότι απλά έπρεπε να του δώσω τα στοιχεία μου για να πάει πίσω και να αποδείξει ότι έκανε την δουλειά του μετά την καταγγελία.

Με ρώτησε αν έχω άδεια για να μαγειρεύω,του απάντησα ότι εσύ στο Σπίτι σου όταν μαγειρεύεις έχεις άδεια; Μου απάντησε όχι τότε και εγώ δεν χρειαζομαι.

Τότε του είπα να πει στους « μερικούς γείτονες» ότι επειδή μου τα έκαναν ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ να έρθουν να τους δώσω μερικά λόγω Πάσχα και λόγω του ότι είναι και καλοί χριστιανοί και πιστεύουν στην αγάπη.

Καλή ανάσταση στο μίσος που φωλιάζει στην καρδιά σας.

Τρόφιμα σε αυτούς που έχουν ανάγκη, απόμαχους της ζωής, ηθοποιούς καλλιτέχνες αντρες γυναικες χωρις καμια διάκριση πουθενά ούτε σε θρησκεία,ούτε σε επάγγελμα,ούτε σε φύλο,ούτε σε ηλικια,ούτε σε εθνικότητα ούτε πουθενά ,τσακίζουμε τον φασισμό μέσα σε οποιαδήποτε καρδιά.

Και ας γίνονται τέτοια εμείς συνεχίζουμε αλληλέγγυα».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *