Αγώνες Crossfit για Φιλανθρωπικό σκοπό από το Fitlab

Αγώνες  Crossfit  για Φιλανθρωπικό σκοπό από το Fitlab – Η ανακοίνωση:  

 

Λίγες μέρες έμειναν μόνο! Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Αναψυκτήριο Ντολτσό για τη χορηγία που μας πρόσφερε έτσι ώστε να στηρίξει και να ενισχύσει οικονομικά τη διοργάνωση των αγώνων μας (δώρα, μετάλλια, νερά κτλ.).

Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές θα δοθούν στο Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς ο οποίος διακρίνεται για το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα σε οικονομικά ασθενείς οικογένειες της πόλης μας.

Ελάτε να στηρίξετε αυτή μας την προσπάθεια ούτως ώστε φέτος τα Χριστούγεννα οι οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας να κάνουν γιορτές όπως πραγματικά τους αξίζει!

 

 Οι αγώνες θα απευθύνονται σε άτομα τα οποία ασχολούνται λίγο καιρό με το Crossfit (αρχάριοι-scaled) και μπορεί να λάβει μέρος όποιος επιθυμεί (ακόμη και άτομα τα οποία δεν είναι εγγεγραμμένα στο FitLab)!! Το ποσό συμμετοχής στους αγώνες θα είναι όσο επιθυμεί ο κάθε ένας!! Σας περιμένουμε όλους να έρθετε, να αγωνιστείτε, να διασκεδάσετε, να πάρετε μια ιδέα για το πώς είναι οι αγώνες και όλα αυτά για έναν καλό σκοπό!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *