Αυστηρό μήνυμα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς, κ. Λάζαρου Παπαδόπουλου

Με σοβαρό, αυστηρό και υπεύθυνο τρόπο ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς, Λάζαρος Παπαδόπουλος, έδωσε το μήνυμά του στον κόσμο για τα κρούσματα κορονοϊού που εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο τις τελευταίες ώρες στην περιοχή μας.

Όπως συγκεκριμένα ανέφερε, 2 Ιδιωτικά Ιατρεία της πόλης μας θα παραμείνουν κλειστά για λόγους ασφαλείας, αναζητείται επίσης το  Ακτινολογικό κέντρο στο οποίο έβγαλε ακτίνες ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα ώστε να κλείσει κι αυτό.

Στην συνέντευξή του στο Δελτίο του Δικτύου 1 και τη Γιάννα Λούσιου ανέφερε μεταξύ άλλων:

 

«Όχι στην προσέλευση ασθενών στα Ιατρεία χωρίς προηγούμενη τηλεφωνική εμπειρία»

«Όταν δίνονται οδηγίες πρέπει να τις σεβόμαστε, όχι να κάνουμε του κεφαλιού μας»

Το χειρότερο για τον κ. Παπαδόπουλο είναι πως το κρούσμα μηδέν δεν υφίσταται, καθώς κανένα από τα 4 κρούσματα δεν ταξίδεψε στην Ιταλία ή στους Άγιους Τόπους..

Για το λόγο αυτό τόνισε:

» Κάποιοι δεν σέβονται τον συμπολίτη τους, έχουν τα συμπτώματα, νοσούν και κρύβονται. «Αυτοί αποτελούν την αιτία διασποράς του προβλήματος».

«Κάποια στιγμή ο Έλληνας πολίτης πρέπει να μάθει να σέβεται τον διπλανό του» .

 

Ο κ. Παπαδόπουλος προτρέπει δήλωσε ξεκάθαρα πως φοβάται τον πολλαπλασιασμό των κρουσμάτων όσο δεν γνωρίζουμε το κρούσμα μηδέν,  ενώ προέτρεψε τα άτομα που ταξίδεψαν στην Ιταλία ή στην Ιερουσαλήμ να ελεγχθούν οι ίδιοι και το περιβάλλον τους στα κέντρα αναφοράς (το Μποδοσάκειο στην περιοχή μας).

 

Ο Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου μίλησε για τη Θεία Κοινωνία ,ενώ δεν παρέλειψε να δώσει κι άλλες χρήσιμες συμβουλές που αξίζει να ακούσετε στο video Που ακολουθεί:

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *