«Αέρας ανανέωσης» στη Νότια παραλία – Τα φωτιστικά αντικαταστάθηκαν

«Αέρας ανανέωσης» στη Νότια παραλία. Τα φωτιστικά της παραλίας έχουν αντικατασταθεί, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν…

 

Κι έπεται συνέχεια, όπως ανακοινώνεται από τον Δήμο!

 

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σωκράτης Λιάνος γράφει για την ανανέωση:

Σε μια ολοκληρωμένη παρέμβαση αλλαγής του συνόλου των φωτιστικών στοιχείων της νοτίου παραλίας ο Δήμος Καστοριάς επιδιώκει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, την εξοικονόμηση ενέργειας και δημοτικών πόρων, τον περιορισμό των βλαβών στις οποίες δαπανώνται πολλές εργατοώρες στο πεπαλαιωμένο δίκτυο του ηλεκτροφωτισμού.
Θα ακολουθήσουν σταδιακά οι αλλαγές και στα φωτιστικά της βορείου παραλίας αρχίζοντας από την περιοχή των λυκείων προς τα »ψαράδικα».

Παράλληλα η δημοτική αρχή Καστοριάς στο πρόγραμμα βιώσιμης αστικής ανάπτυξης [ΒΑΑ], την έγκριση και χρηματοδότηση του οποίου ήδη έχει εξασφαλίσει, προέβλεψε την αντικατάσταση του οδοφωτισμού της πόλης με σύγχρονα φωτιστικά στοιχεία LED

Ήδη δρομολογείται και η μελέτη αποτύπωσης των φωτιστικών στοιχείων όλων των τοπικών κοινοτήτων για μία συνολική παρέμβαση στα δίκτυα του Δήμου μας με στόχο το μέγιστο δυνατό θετικό αποτέλεσμα αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας επ ωφελεία των δημοτών.

 

 

Εικόνες όπως η παρακάτω ανήκει πλέον στο παρελθόν:

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *