87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας! Καλώς Ήρθατε στην Καστοριά!

14 με 18 Ιουλίου θα διεξαχθεί στην πόλη μας το 87ο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας με εκατοντάδες συμμετοχές. Οι αποστολές έχουν αρχίσει ήδη να καταφθάνουν και η λίμνη γέμισε κωπηλατικές βάρκες με χαμογελαστούς κι αισιόδοξους αθλητές.

 

Στις εισόδους/εξόδους του ΔΗΝΑΚ, την καρδιά του Πρωταθλήματος, τοποθετήθηκαν κάποια σίδερα, ενώ τα εκπαιδευτικά φορτηγά/λεωφορεία τοποθετήθηκαν στη σειρά, εντός του χώρου.

Εκείνο που θεωρούμε ότι λείπει έντονα, ακόμη, είναι κάποια διακοσμητική πινελιά στην πόλη, γι’αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός. Λέμε ακόμη, γιατί έμεινε και η αυριανή, τελευταία ημέρα πριν από την έναρξη των αγώνων.

Σε αυτό έγινε όλη η οικονομία των διοργανωτών-υποστηρικτών; Ούτε μια σημαία στις κολόνες; Ένα πανό στην Λ. Κύκνων; Μια αφίσα έστω με το πρόγραμμα, για να ενημερωθούν και οι Καστοριανοί πολίτες για το μεγάλο αθλητικό γεγονός που θεωρείται ταυτόχρονα και Crash test για τον τουρισμό, αφού αναμένονται χιλιάδες επισκέπτες;

2 μέρες μετά τη μεγάλη επιτυχία των δικών μας παιδιών, Στεργιάκα – Αναστασιάδου, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23.

 

 

Καλώς Ήλθατε αποστολές!
Καλή επιτυχία στους αγώνες! Να περάσετε όμορφα!  

 

Δείτε το 1987 πόσο κόσμο συγκέντρωνε η παραλία και το πανό με το οποίο καλωσόριζαν τις αποστολές οι παραγωγοί-εκθέτες γουναρικών (αρχείο κ. Δ. Τσουρτσούλα)

 

Σήμερα στην Καστοριά που θα ζει σε κωπηλατικούς ρυθμούς μέχρι την Κυριακή:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *