23 κρουσματα στην Καστοριά – Μια νοσηλεύτρια κι ένας 51χρονος προστέθηκαν σήμερα στη λίστα

Ένα βήμα πριν την κατάρρευση βρίσκεται το νοσοκομείο Καστοριάς. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 9 ασθενείς από τους οποίους κάποιοι βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

2 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ – 23 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

Μία νοσηλεύτρια με ήπια συμπτώματα και ένας άνδρας 51 ετών από την περιοχή της Οινόης (ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με τουλάχιστον 15 άλλους ανθρώπους) μεγαλώνουν τη λίστα των κρουσμάτων του νοσοκομείου Καστοριάς που πλέον αριθμεί 23 συνολικά κρούσματα.

ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ένας 51χρονος διακομίστηκε διασωληνωμένος στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται νέο κρούσμα ενώ για τον 60χρονο που συμπεριλαμβάνεται στα κρούσματα των προηγούμενων ημερών κρίθηκε ότι δεν είναι είναι δυνατή η διακομιδή του λόγω κρισιμότητας της κατάστασης του.

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Με τους 9 συνολικά νοσηλευόμενους αυτή τη στιγμή οι αντοχές του νοσοκομείου Καστοριάς δοκιμάζονται. Εξαντλείται η χωρητικότητα του που θα καταρρεύσει με πολύ λίγες ακόμη εισαγωγές. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό εκπέμπουν SOS! Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα γιατί σε λίγο η κατάσταση θα είναι ανεξέλεγκτη και μη αναστρέψιμη.

Ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς βρίσκεται επί ποδός από τα χαράματα και προσπαθεί να μεταφέρει την εικόνα από την περιοχή μας στην κεντρική διοίκηση που από ότι φαίνεται έχει υποτιμήσει την κρισιμότητα της κατάστασης στον Νομό Καστοριάς.

Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΑΛΑΡΑ! ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ!

 

 

oladeka.com

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *