Οι «2 Ζωές»και η Prague Draft στηρίζουν έμπρακτα το «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί»

Σας προσκαλούμε, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, στις 22:00 στο μπαρ-καφέ Prague Draft σε μια μουσική συναυλία με την ξεχωριστή για το ηχόχρωμά και την ερμηνεία της καστοριανής μπάντα «2 ζωές».

 

Οι «2 ζωές» σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2012 στη Καστοριά, όπου κατάγονται και όλα τα μέλη της μπάντας. Με ήχους και μελωδίες pop/rock. Τα μέλη της μπάντας είναι: ο Νέστορας (φωνή/κιθάρα), ο Βασίλης (κιθάρα), ο Κοσμάς (ντραμς/φωνή), ο Νίκος (μπάσο) και ο Σωκράτης (πλήκτρα).  Έχουν συμμετάσχει σε φεστιβάλ και συναυλίες στη Βόρεια Ελλάδα.

Τον Οκτώβριο του 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο τους προσωπικό EP ALBUM/ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ, το οποίο περιέχει 7 τραγούδια, όλα σε μουσική και στίχους του group. Τον Ιανουάριο του 2014  οι Artcut σκηνοθετούν το videoclip «Μακριά σου», τον Μάιο του ίδιου έτους κυκλοφόρησε το δεύτερο videoclip «Σε έναν κόσμο μισό» και στα τέλη του 2014 κυκλοφόρησε το Χριστουγεννιάτικο single & videoclip «Χριστούγεννα χωρίς εσένα». Το 2015 κυκλοφόρησαν το δεύτερο προσωπικό τους album. Πρόσφατα έκαναν μια εξαιρετική παρουσία στο X-Factor.

Η πορεία τους συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία!!!

 

Είσοδος: 6 ευρω (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ένα κρασί ή μια μπύρα), από τα οποία τα 2 ευρω θα δοθούν για την ενίσχυση του εθελοντικού οργανισμού για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί», για την υποστήριξη 160 ανήλικων παιδιών ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Νομού Καστοριάς.

2zoeskeletron

Κανένα παιδί μόνο του στη κρίση!!

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!

 

Πληροφορίες: 24670-87707

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *